Referenties

Triatlon Leeuwarden

Jaarlijks vormt recreatiegebied De Groene Ster het decor voor Triatlon Leeuwarden. Triatlonverhuur.nl verzorgde de inrichting en aankleding van het evenement.

“Korte lijnen, prettig contact en materialen die staan als een huis”

Daniël Hooghiemstra
organisatie Triatlon Leeuwarden

“Als organisatie hebben we tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van fietsenrekken van Triatlonverhuur.nl. In no-time stond een volwaardige wisselzone waarbij elke deelnemer z’n eigen plek had. Daarnaast liepen de deelnemers onder een finishpoort door met daarop sponsoruitingen en werden door middel van borden deelnemers en bezoekers wegwijs gemaakt op het evenementterrein en de parcoursen.

De materialen zijn van prima kwaliteit en afspraak is ook echt afspraak. Het contact verliep door de korte lijnen erg prettig. Al met al meer dan genoeg reden om voor de vervolgedities wederom bij jullie aan te/ kloppen”, aldus organisator Daniël Hooghiemstra.

Winter Triathlon Leeuwarden

Sinds 2 jaar organiseren wij op de 2e zaterdag in februari een wintertriathlon in Leeuwarden, in en rondom de 11stedenhal. In het eerste jaar hebben we de inrichting van het parc fermé helemaal zelf gedaan met dranghekken en steigerbuizen; een heel werk!

We hebben bij de evaluatie gekeken hoe we ons zelf die dag konden ontlasten en zagen bij een evenement dat daar fietsenstallingen van TriathlonVerhuur werden gebruikt. We hebben toen contact met hen opgenomen waarna we er snel uit waren: laat hen het maar doen!!! De snelle, duidelijke en gemoedelijke communicatie gaf ons alle vertrouwen dat het die dag wel goed zou komen en dat hebben ze waar gemaakt!

Alle complimenten voor hun team; wij kunnen hen bij iedereen van harte aanbevelen!

Meine Hoitsma – voorzitter Stichting Winter Triathlon Leeuwarden