Fietsenrekken

Voor het veilig en stabiel stallen van fietsen in de wisselzone bieden wij flexibele en eenvoudig te plaatsen fietsenrekken aan. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de gewenste opstelling kunnen tientallen tot honderden fietsen gestald worden tot de atleten deze nodig hebben.

Door de modulaire opzet zijn de fietsenrekken in elke gewenste lengte en opstelling te plaatsen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en/of indeling van het evenemententerrein beschikt u in no-time over de gewenste stalling, klaar voor de start!

Iedere deelnemer een eigen plek? Met eenvoudig te bevestigen nummers die corresponderen met het startnummer van de deelnemer heeft elke atleet een vastgestelde ruimte tot zijn beschikking.

Als professionele verhuurder ontzorgen wij u graag met het plaatsen van de fietsenrekken en de bijbehorende logistiek van het halen en brengen. Liever zelf aan de slag? Ook met enkele mensen uit eigen gelederen zijn de fietsenrekken snel en eenvoudig te plaatsen.

Voordelen
» Stabiel & veilig;
» Snel en eenvoudig te plaatsen;
» Optimaal gebruik van beschikbare ruimte;
» In elke gewenste opstelling;
» Lengte van 4 tot 200 meter;
» Geschikt voor honderden deelnemers.

Prijzen
Vanaf € 13,50 per 4 meter beschikt u al over professionele stallingsmogelijkheden voor racefietsen. Nummerstickers per vel van 100 stuks voor bevestiging op de fietsenrekken á € 20,-.  Neem contact met ons op voor interessante staffelkortingen.

Benieuwd wie u voor gingen? Bekijk onze referenties.